Muğla Datça'da Deprem - Son dakika: Muğla Datça'da korkutan deprem! 18 Aralık ... : Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Muğla Datça'da Deprem - Son dakika: Muğla Datça'da korkutan deprem! 18 Aralık ... : Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.. .09.48'de merkez üssü muğla'nın datça ilçesinde 4.1 (mw) büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi.ege denizi datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 22 ocak 2019 salı 23:30. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede muğla datça açıklarında saat 03.44'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Bu kez de muğla'nın datça ilçesi açıklarında sat 09.57'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Öte yandan, depremin hissedildiği datça, marmaris, menteşe, yatağan ve milas ilçelerinde sokakların boş olduğu görüldü. 22 ocak 2019 salı 23:30. Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'da deprem | Fortune Turkey
Muğla'da deprem | Fortune Turkey from www.fortuneturkey.com
Ardından yeni bir deprem daha oldu. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Gi̇ri̇ş 21.10.2020 10:53 güncelleme 21.10.2020 10:58. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Son dakika haberine göre muğla'da deprem meydana geldi.

Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu.

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede muğla datça açıklarında saat 03.44'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi akşam saatlerinde 5.2'lik bir deprem ile sallandı. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat. Afad, saat 20.08'de muğla datça'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Saat 09.05'te yerin 9.28 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Gi̇ri̇ş 21.10.2020 10:53 güncelleme 21.10.2020 10:58. Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'in doğu baseninde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu!

Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Muğla'nın datça ilçesi akşam saatlerinde 5.2'lik bir deprem ile sallandı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Deniz yüzeyinin 11,40 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün datça'ya yaklaşık 40 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Ardından yeni bir deprem daha oldu.

Datça'da bir deprem daha! - Güncel Haberler - Bursadabugun.com
Datça'da bir deprem daha! - Güncel Haberler - Bursadabugun.com from images.bursadabugun.com
Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi akşam saatlerinde 5.2'lik bir deprem ile sallandı. Afad'ın aktardığı bilgiye göre, muğla'nın datça ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Ardından yeni bir deprem daha oldu. Son dakika haberi.ege denizi datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem oldu. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı.

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede muğla datça açıklarında saat 03.44'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

.09.48'de merkez üssü muğla'nın datça ilçesinde 4.1 (mw) büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. 22 ocak 2019 salı 23:30. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Deprem, muğla'nın bazı ilçelerinde de hissedildi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre muğla'da deprem meydana geldi. Ardından yeni bir deprem daha oldu. Son dakika afad deprem listesine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Datça depremi sonrası datça'da fay hattı nereden geçiyor? Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan son dakika bilgisine göre ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu!

Muğla'da korkutan deprem! haberi - FinansGündem.com
Muğla'da korkutan deprem! haberi - FinansGündem.com from i.finansgundem.com
Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Haberler gündem haberleri son dakika: Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. Gi̇ri̇ş 21.10.2020 10:53 güncelleme 21.10.2020 10:58. Ardından yeni bir deprem daha oldu. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede muğla datça açıklarında saat 03.44'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Muğla datça açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla 'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Öte yandan, depremin hissedildiği datça, marmaris, menteşe, yatağan ve milas ilçelerinde sokakların boş olduğu görüldü. Deprem, muğla'nın bazı ilçelerinde de hissedildi. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Son dakika haberine göre, muğla datça'da 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Haberler gündem haberleri son dakika: 22 ocak 2019 salı 23:30. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu. Saat 09.05'te yerin 9.28 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 39, kandilli rasathanesi ise 38 olarak duyurdu muğla deprem. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 12.21'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama